Ikonisk duo og andre gamle kendinge vender tilbage i ny Løvernes konge-film

Filmen har premiere senere i år
The Lion King (2019) / Walt Disney Pictures
(© The Lion King (2019) / Walt Disney Pictures)

Senere i år venter Walt Disneys efterfølger til den CGI-animerede Løvernes konge fra 2019, der er en genindspilning af 1994-tegnefilmen af samme navn.

Det sker til december, hvor Mufasa: The Lion King har biografpremiere. Nu er der nyt om den kommende biograffilms karakterer.

Det bliver nemlig ikke kun til et gensyn med netop Simbas far Musasa som ung løve og efter alt at dømme også det komplicerede forhold til broderen Scar. 

En række andre velkendte karakterer fra universet vender nemlig også tilbage i yngre udgaver. 

Derfor kan man se frem til atter at være i selskab med bl.a. også aben Rafiki og fuglen Zazu samt ikke mindst den ikoniske duo Timon og Pumbaa. Det skriver ComicBook.

Eftersom 'Mufasa: The Lion King' formodenligt er netop historien om Mufasas rejse til at blive dyrenes konge, får vi måske også noget spirende kærlighed mellem Mufasa og Sarabi.

Forhistoren kommer til at byde på helt nye sange, men præcist hvordan de forskellige velkendte karakterer vil indgå i historien vides endnu ikke. 

Aaron Pierre leverer stemmen til Mufasa, mens Kelvin Harrison Jr. er Scar. Seth Rogen spiller Pumbaa, mens Billy Eichner er Timon og John Kani lægger stemme til Rafiki.

Instruktørgerningen skifter hænder fra Jon Favreau til Barry Jenkins, der står bag den Oscar-vindende Moonlight.

'Mufasa: The Lion King' har biografpremiere den 19. december.