'Jurassic World 4' får officiel titel: Se første billede af Scarlett Johansson

Den nye titel er meget passende
Billede

Jurassic World-universet udvider, og nu er titlen på 'Jurassic World 4' og de første billeder fra filmen med Scarlett Johansson og Mahershala Ali i hovedrollerne blevet afsløret. 

Se billederne nederst i artiklen.

Torsdag den 29. august annoncerede Universal Pictures, studiet bag ’Jurassic World’ franchisen, at den næste film i rækken får titlen ’Jurassic World Rebirth’.

Udover at afsløre de første billeder - og en titel, der varsler en ny fremtid - har vi nu også fået en ny plotbeskrivelse af filmen, som naturligvis fortsætter fortællingen om de genetisk modificerede dinosaurer, der terroriserer fastlandet.

’Jurassic World Rebirth’ samler historien op fem år efter ’Jurassic World 3: Dominion’, der endte med endnu et fejlslagent forsøg på at afgrænse dinosaurerne til den famøse ø, Isla Nublar.

I den nye film er der kun et begrænset antal dinosaurer tilbage, som lever i specialiserede biosfærer. Tre af disse forhistoriske væsner bærer på nøglen til en potentielt livsreddende medicin.

Zora Bennett (Scarlett Johansson), en specialist i hemmelige operationer, får til opgave at sikre det genetiske materiale fra dinosaurerne, men ender med at blive strandet sammen med en civil familie på en ø, der gemmer på en hemmelighed, som har været holdt skjult for menneskeheden i årtier.

Fans kan glæde sig over, at ’Jurassic World Rebirth’ er skrevet af David Koepp, manden bag den originale 'Jurassic Park' og dens efterfølger fra 1997, 'The Lost World: Jurassic Park'

Dertil er ’Jurassic World Rebirth’ instrueret af Gareth Edwards, som har en fortid inden for store franchises og episke action-scener, blandt andet som instruktør på ’Godzilla’ (2014), ’Rogue One: A Star Wars Story’ og ’The Creator’.

Med den samme forfatter ved roret, som skrev den originale klassiker, en instruktør med et CV, der afspejler erfaring inden for samme felt som 'Jurassic Park', og et cast ført an af selveste Scarlett Johansson og to gange Oscar-vinder Mahershala Ali, vækker ’Jurassic World Rebirth’ høje forventninger hos fans af den elskede original.

'Jurassic World Rebirth' får  biografpremiere den 2. juli 2025.

Jurassicworld4_1
(© Universal Pictures)
Jurassicworld4_2
(© Universal Pictures)