Mod alle odds: Ny film fortæller den utrolige historie om kvinden bag et imperium

'Den gule enke' kan ses i biografen
Den gule enke
(© UIP)

Dramaet Den gule enke er baseret på den sande historie om kvinden bag den ikoniske gule champagneetiket med påskriften Veuve Clicquot.

'Den gule enke' foregår i starten af 1800-tallet og er baseret på den rigtige historie om Barbe-Nicole Clicquot, der efter sin mands død trodsede alle konventioner og overtog driften på deres vinslot – selvom hun møder meget modstand fra samfundet i en mandsdomineret verden.

Se traileren nederst.

Barbe-Nicole holder nemlig fast på at ville skabe champagne og bliver sidenhen en af de første kvindelige iværksættere med forretningsimperiet Veuve Clicquot, der stadig findes den dag i dag.

Find dine billetter til 'Den gule enke' på kino.dk her.

Udover at være en fortælling om den målrettede entreprenør, fortæller filmen også kærlighedshistorien mellem netop Madame Clicquot og hendes kære, excentriske mand François, der spilles af Tom Sturridge.

Haley Bennett (Retfærdighed for Emmett Till) indtager hovedrollen som Barbe-Nicole Clicquot, der trodsede datidens konventioner i arbejdet med at gøre sin og mandens vingård til en indbringende succes i champagneproduktion.

'Den gule enke' er instrueret af Thomas Napper, der tidligere har arbejdet på bl.a. instruktøren Joe Wrights historiske dramaer Atonement samt Stolthed og fordom.

'Den gule enke' biografpremiere den 10. oktober. Find dine billetter til filmen på kino.dk her.

Køb billetter