Scarlett Johansson og Channing Tatum ræser mod Månen i ny romantisk komedie

Se den første trailer til 'Fly Me to the Moon'
Fly Me to the Moon
(© Fly Me to the Moon / SF Studios)

Den her duo glæder vi os virkelig til at se slå sig løs i en romantisk komedie. Det er nemlig ingen ringere end Scarlett Johansson og Channing Tatum, man finder i den kommende Fly Me to the Moon.

Nu er den første trailer for filmen landet - og den ser virkelig sjov ud!

Se den første trailer for 'Fly Me to the Moon' nederst i artiklen.

I 'Fly Me to the Moon' kæmper NASA med sit image og har derfor hårdt brug for både midler og politisk opbakning for at komme i mål med deres planlagte historiske månelanding.

Det bliver derfor besluttet at ansætte markedsføringsguruen Kelly Jones - spillet af Scarlett Johansson - der har en lidt anden tilgang til tingene, end NASA normalt har. 

Der går imidlertid ikke længe før, at der er kaos på gangene, hvor særligt programmets chef Cole Davis - portrætteret af Channing Tatum - bliver udfordret af Kellys anderledes metoder.

Præsidenten har dog lovet folket en månelanding, så Kelly og Cole må død og pine finde en måde at leve med hinanden på, før nedtællingen for alvor starter.

Mon ikke der opstår sin del af romantiske forviklinger mellem det umage par?

Ikke nok med, at Scarlett Johansson og Channing Tatum er at finde på rollelisten, så finder man også selveste Woody Harrelson. En herlig trio!

'Fly Me to the Moon' har biografpremiere den 11. juli.