Se billederne: Tom Hanks er gjort 30 år yngre i ny film

'Here' byder på en Forrest Gump-genforening
Forrest Gump
(© Paramount Pictures)

Forleden kunne vi skrive om, at den kommende film Here byder på en genforening af skuespillerne Tom Hanks og Robin Wright med instruktøren Robert Zemeckis fra Forrest Gump i 1994.

Blandt det bemærkelsesværdige ved den nye film er, at den gør brug af en digital teknologi, der foryngrer sine skuespillere. Lidt som vi så med Harrison Ford og Mads Mikkelsen i Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Nu er de første billeder fra 'Here' udkommet, og de viser præcist denne teknologi i spil. Således ses Tom Hanks og Robin Wright i yngre udgaver – ja ikke langt fra sådan, som de så ud for 30 år siden i 'Forrest Gump'.

Se billederne nederst i artiklen.

'Here' er en filmatisering af Richard McGuires grafiske roman fra 2014 af samme navn. Plottet foregår over et århundrede på et enkelt sted. 

Kameraet bevæger sig aldrig fra en fast position inde i et hjem i hele den 104-minutters spilletid, hvor publikum får fortalt historierne om de mennesker, der har bygget et hjem der. Det centrale par spilles af Hanks og Wright.

Robert Zemeckis udtaler om det fastlåste kamera til Vanity Fair:

- Perspektivet forandrer sig aldrig, men alt omkring det gør. Det er faktisk aldrig blevet gjort før. Der er lignende scener i meget tidlige stumfilm, før klipningen blev opfundet. Men foruden det, så ja, det er et risikabelt valg.

Tom Hanks spiller baby boomeren Richard, og Wright spiller hans teenagekæreste og senere hustru Margaret. Gennem en kombination af makeup og digital teknologi viser filmen både Hanks som teenager og helt op til 80-årig.

- Jeg er altid blevet sat i bås som en special effects-fyr, men de var der altid for at tjene karaktertræk, udtaler Zemeckis, der også implementerede banebrydende teknologi i 'Forrest Gump', Polar-ekspressen og The Walk.

Paul Bettany, Kelly Reilly og Michelle Dockery er også at finde på rollelisten.

'Here' får dansk biografpremiere den 16. januar 2025 og er en del af Biografklub Danmarks program.

LÆS OGSÅ: Her er Biografklub Danmarks program 2024/25

 

Første billeder fra 'Here':

Copyright: Nordisk Film Distribution