Se første trailer til ny creepy Stephen King-film fra manden bag årets gysersensation

Theo James har hovedrollen i 'The Monkey'
The Monkey
(© SF Studios)

Det er noget af en trio, som har slået sig sammen om 'The Monkey'

Den nye gyser er nemlig baseret på en novelle af Stephen King, instrueret af manden bag årets horror-sensation Longlegs - Oz Perkins - og produceret af en af nyere tids største gysermestre, James Wan, som har stået bag Saw-, Insidious- og The Conjuring-filmene.

Rollelisten tæller tilmed flere spændende navne - og dermed er der på papiret lagt i kakkelovnen til noget af gyser-basker! 

Den første trailer tyder da også i den grad på, at vi har en interessant film i vente - der blander kulsort humor med masser af blod og creepy uhygge.

Se traileren til 'The Monkey' nederst.

'The Monkey' handler om to tvillingebrødre, der finder en legetøjsabe blandt deres afdøde fars efterladenskaber - og herefter sker der en række blodige dødsfald.

Brødrene skiller sig af med aben, men da noget lignende sker flere år senere, beslutter de sig for at få aben til at forsvinde en gang for alle - og dermed sætte en stopper for genstandens mystiske kræfter.

Historien er som skrevet baseret på et Stephen King-forlæg, nemlig novellen 'The Monkey', som man finder i den populære samling 'Skeleton Crew' (på dansk udgivet som 'Tågen og andre noveller').

I hovedrollen ses Theo James, der får en dobbeltrolle som tvillingerne Hal og Bill, som vi får et blodigt skud af i den første teaser.

Christian Convery, som er kendt fra Netflix-serien 'Sweet Tooth', spiller tvillingeparret som yngre. Derudover tæller rollelisten også Elijah Wood og She-Hulk-hovedrollen Tatiana Maslany.

Osgood Perkins har både instrueret og skrevet manuskriptet til 'The Monkey', der igen laves i samarbejde med NEON, som også stod bag 'Longlegs' - der øvrigt har slået selskabets rekord som bedst sælgende titel.

'The Monkey' får dansk biografpremiere den 27. februar 2025.