Se klippet: Familie sættes i svært dilemma i ny dansk kærlighedsfilm

Hvordan ville du reagere?
Mr. Freeman
(© Nordisk Film)

I denne uge er der biografpremiere på Mads Matthiesens danske drama Mr. Freeman.

Filmen, der får premiere til januar, har to nye talenter i hovedrollen. Lina Lund Jørgensen og Daouda Keita spiller hhv. Simone og titelpersonen Freeman, mens Mia Lyhne og Nicolas Bro er Simones forældre.

'Mr. Freeman' følger den ensomme teenager Simone, der indleder et online-forhold til en sød ghanesisk fyr med navnet Freeman.

I den nyligt udgivne scene ser vi, hvordan hendes forældre reagerer, når Simone fortæller dem om sin instagram-flirt fra Frankrig. Det tager moren Kirsten ikke så pænt. Se klippet i bunden af artiklen.

LÆS OGSÅ: Ny dansk film skildrer ulykke fra 1981: "Vi må ikke glemme dem, der forsvandt"

Simone lykkes dog efterfølgende med at få overbevist sine modstræbende forældre om, at han kan komme til Danmark og besøge familien i nogle uger. Som Simones forhold til Freeman udvikler sig, vokser familiens modstand og antænder en gammel konflikt mellem Simone og hendes mor…

Mia Lyhne er er bl.a. kendt for at spille en fiktiv version af sig selv i tv-serien og filmene 'Klovn' overfor Frank Hvam, og Nicolas Bro har senest spillet med i Viktor mod verden, men begge skuespillere har en lang række roller bag sig.

LÆS OGSÅ: Første hjertevarme trailer: Bodil Jørgensen stråler i den nye danske film 'Rom'

Mads Matthiesen, der stod bag Sundance-vinderen 10 timer til Paradis, instruerer 'Mr. Freeman', der er hans tredje spillefilm. Han instruerede også 2 episoder af tv-serien 'Equinox'.

Mr. Freeman får dansk biografpremiere den 11. januar.