Se traileren: Pitch Perfect-stjerne står bag ny, autentisk seriemorderfilm

'Woman of the Hour' er baseret på en virkelig historie
Woman of The Hour
(© UIP)

Anna Kendrick er måske bedst kendt for sin rolle som den syngende universitetsstuderende Beca i filmen Pitch Perfect. Men nu har den 39-årige skuespillerinde placeret sig i den varme instruktørstol. 

Woman of the Hour er titlen på filmen, der markerer hendes instruktørdebut, og som forventes at få biografpremiere til november i Danmark.

I filmen spiller Kendrick også hovedrollen som Cheryl Bradshaw, der, uden at vide det, er på date med en seriemorder.

'Woman of the Hour' er baseret på en virkelig historie og skildrer, hvordan Cheryl via et datingprogram møder den unge bachelor Rodney Alcala. 

På det tidspunkt vidste ingen dog, at Alcala var en af de mest berygtede seriemordere i USA, med minimum otte drab på samvittigheden.

Se traileren til 'Woman of the Hour' nederst i artiklen.

Historien finder sted i midten af 1970’erne, hvor en ung kvinde deltager i et datingprogram og vælger at tage på date med en mand, der virker ganske normal.

Traileren starter in medias res, hvor Cheryl og Alcala befinder sig på en bar og er godt i gang med deres stævnemøde. 

Men som det fremgår af traileren, klinger de to parter ikke.

Til en krybende lyd bliver Cheryl mere og mere utryg ved situationen og forsøger at slippe væk fra sin date ved at give ham et falsk telefonnummer. 

Desværre er Rodney Alcala ikke så nem at slippe af med, og traileren slutter på skræmmende vis på en øde parkeringsplads, hvor Alcala forfølger Cheryl.

Rollen som seriemorderen Rodney Alcala spilles af Daniel Zovatto, der tidligere har haft en mindre rolle i den anmelderroste Lady Bird og senest medvirkede i The Pope's Exorcist med Russell Crowe i hovedrollen. 

Værd at bemærke er, at filmen udkommer i kølvandet på anden sæson af seriemorderdramaet Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, som har premiere på Netflix torsdag den 19. september, og som er en opfølger på ’Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ fra 2022.

Og Netflix kan tydeligvis ikke få nok af true-crime. De har netop også annonceret, at tredje sæson af ’Monsters’, med en stor Hollywood-stjerne i hovedrollen, er på vej.

Mens filmen har sin debut på Netflix i andre lande, er den i Danmark en biograftitel, og det giver faktisk god mening.

'Woman of the Hour' havde nemlig premiere ved Toronto Film Festivalen i 2023, hvor den blev mødt med stor ros fra kritikerne på tværs af diverse medier.

'Woman of the Hour' får biografpremiere i Danmark den 28. november.