Skandaleramt Hollywood-stjerne viser sig offentligt for første gang i flere år

Ny film efter 5 år
'True Story' (2015)
(© Fox Searchlight Pictures)

James Franco har i mange år, som følge af anklager omhandlende upassende seksuel opførsel, holdt sig langt væk fra medier og rampelyset.

Anklagerne opstod tilbage i 2018 og resulterede i, at Franco måtte betale over 2 millioner dollars i erstatning for at lukke for sagen i 2021. 

I 2022 indrømmede skuespilleren imidlertidigt, at han faktisk havde haft sex med flere af sine studerende i podcasten The Jess Cagle Show.

Den meget negative opmærksomhed har bl.a. betydet, at hans tidligere skærm-makker Seth Rogen har taget afstand fra Franco og afvist at arbejde med ham igen

Det hele har resulteret i, at James Franco stort set har trukket sig fra rampelyset og faktisk ikke har medvirket i nogle produktioner siden 2019 - og det på trods af, at han er kendt som en yderst produktiv herre både som instruktør og skuespiller. 

Det kunne dog se ud som om, at Hollywood-stjernen planlægger et comeback, eftersom han for første gang i flere år har mænget sig på den røde løber. 

Du kan se videoen af James Franco nederst i artiklen.

Mere specifikt skulle hans offentlig optræden skyldes, at han har en ny film på vej, hvor han spiller hovedrollen overfor selveste Tommy Lee Jones (Men In Black). 

Filmen hedder The Razor's Edge og omhandler en tidligere hitman, der udsættes for et dilemma, da hans datter pludselig bliver kidnappet.

Derudover er hans kærlighedsinteresse i filmen blevet et mål, og som om det ikke var nok, så skal han samtidig forsøge at undgå en ubarmhjertig snigmorder.

Det lyder til at være en noget mere seriøs tone end hans samarbejde med Seth Rogen og Danny McBride i film som Pineapple Express og This is the End.

Når det er sagt, så har James Franco, bl.a. med sin Oscar-nominering for 127 Hours, bevist, at han også kan spille mere seriøse roller.

Det vides endnu ikke, om 'The Razor’s Edge' får dansk biografpremiere.

Videoen er fra en fan-account på instagram.