Spielberg vender tilbage til rumvæsnerne: Skal instruere ny UFO-film

Mesterinstruktørens nye science fiction-projekt
E.T.
(© Amblin Entertainment)

I 1977 kom en af verdens mest kendte film om UFO’er, da Steven Spielbergs klassiske science fiction-projekt Nærkontakt af tredje grad havde biografpremiere. 

Nu lader det til, at den 77-årige mesterinstruktør vender tilbage til genren med en ny film om UFO’er. Det skriver Variety.

Lige nu er der ikke mange informationer om filmen, andet end at den kommer til at bygge på en original ide af Spielberg. David Koepp (Jurassic Park) er hyret til at skrive manuskriptet.

Udover 'Nærkontakt af tredje grad' har Spielberg også beskæftiget sig med aliens og UFO’er i klassikeren E.T. fra 1982 og filmatiseringen af War of the Worlds fra 2005, hvor rumvæsnerne er noget mere aggressive end i de førstnævnte titler.

UFO'er i den grad oppe i tiden i USA efter, at der i 2019 slap en række videoer ud fra Pentagon med en række uidentificerede objekter, hvilket har skabt en stor international interesse. Det har bl.a. ført til høringer i den amerikansk kongress og flere officielle UFO-rapporter.

Udover UFO-filmen arbejder Spielberg også på en serie med en anden legendarisk filmskaber. Han og Martin Scorsese skal nemlig stå bag en serie baseret på sidstnævntes thriller Cape Fear fra 1991. 

Steven Spielbergs nye UFO-film har ingen premieredato.