Stjerne ændrer kontroversiel filmtitel: "Kvinder blev fornærmede"

Channing Tatum-film får premiere til august
Blink Twice
(© Warner Bros.)

Skuespiller Zoë Kravitz er på vej med sin spillefilmsdebut som instruktør. 

Men allerede inden filmens premiere har der været bump på vejen. Hun har nemlig være nødsaget til at ændre titlen.

Da projektet blev annonceret havde den titlen 'Pussy Island', men filmen har nu taget navneforandring, og hedder i dag Blink Twice.

I et interview med Entertainment Weekly har stjernen selv sat nogle ord på navneskiftet:

- Det blev gjort klart for mig, at "fisse" (pussy, red.) er et ord, som vi som samfund, ikke er klar til at omfavne endnu, udtaler hun, og fortsætter:

- Der har været en del forhindringer på vejen, om det var MPAA (Motion Picture Association of America, red.), som ikke ville have det på en plakat eller et billboard, eller en kiosk, eller en biograf, som ikke ville have det stående på billetterne.

Noget har især overrasket Zoë Kravitz i hele postyret omkring titlen:

- Efter at have undersøgt det, viste det sig, interessant nok, at kvinderne blev fornærmet over ordet, og at kvinder, som så det i titlen, sagde: "Jeg vil ikke se den film". Det var ellers grunden til at jeg prøvede at bruge dét ord, hvilket var at genvinde ordet, og gøre det til noget, som ikke gør os utilpas at bruge. 

- Men vi er ikke der endnu. Og jeg synes, at jeg som filmskaber har et ansvar for at lytte. Jeg vil gerne have at folk ser filmen, og jeg går op i, hvad folk føler.

'Blink Twice' følger veninderne Frida (Naomi Ackie) og Jess (Alia Shawkat), der bliver charmeret og lokket af en tech-milliardær, Slater King (Channing Tatum), til at tage en weekend med til hans private ø. Men hvad der skulle have været en behagelig ferie, udvikler sig til et mareridt.

'Blink Twice' får dansk biografpremiere den 22. august - se traileren herunder.