Stjerne afslører: Derfor blev jeg fyret som Superman

Han nåede aldrig at lave én film
Fellow Travelers / Showtime Networks
(© Showtime Networks)

Gennem årene har en efterhånden lang række af skuespillere portrætteret - vel nok verdens mest kendte superhelt - nemlig Superman. 

Det gælder bl.a. Christopher Reeve, Henry Cavill, , Kirk Alyn og snart David Corenswet i den kommende 'Superman'. Blot for at nævne en lille håndfuld.

Der er dog også dem, som måske har haft den ene fod i kostumet, men efterfølgende er blevet vraget fra rollen. Et eksempel på dette, er skuespilleren Matt Bomer.

Mere specifikt er der tale om rollen som Superman i filmen 'Superman: Flyby', som var planlagt til at udkomme i begyndelsen af 00'erne og skulle instrueres af J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens). 

Hvis du ikke synes titlen ringer en klokke, så er det nok fordi, at filmen desværre aldrig blev til noget. Men man havde faktisk nået at hyre førnævnte Matt Bomer til at spille den titulære superhelterolle. Ja, han havde faktisk skrevet under på en kontrakt.

Han blev dog ligeledes skrottet. Men ifølge ham selv var det ikke, fordi filmen blev aflyst, men derimod på grund af noget helt andet.

I et interview med The Hollywood Reporter spørger man Bomer, som sprang ud som homoseksuel i 2012, hvorvidt han mente, at hans seksuelle orientering havde påvirket valget om at fyre ham. Til det svarer han:

- Ja, det er sådan jeg har forstået det. Det var i en tid i industrien, hvor sådan noget [ens seksualitet, red.] stadig kunne blive brugt som et våben mod dig. Hvordan, hvorfor og hvem [der sladrede, red.], ved jeg ikke. 

Ydermere fortæller han om, hvordan han ellers var sikker på rollen, efter at have skrevet under på en kontrakt, som bestod af hele tre film. 

LÆS OGSÅ: 10 år efter afslutningen: Populær svindler-serier vender tilbage.