Tarantino-udtalelse har gjort George Clooney sur: "F*ck af, makker"

En ny Hollywood-beef?
'From Dusk Till Dawn'
(© Miramax Films)

George Clooney har et horn i siden på Quentin Tarantino.

Det sker som følge af en udtalelse fra mesterinstruktøren, der i et interview afviste, at den 63-årige George Clooney skulle være en filmstjerne.

Det fortæller George Clooney selv i et nyt interview med GQ, som han har lavet i selskab med Brad Pitt, der netop har arbejdet med Tarantino på hans seneste film Once Upon a Time... in Hollywood - hvilket indbragte skuespilleren en Oscar.

- Quentin sagde noget lort om mig for nyligt, så jeg er en smule irriteret på ham, siger Clooney.

- Han lavede nogle interviews, hvor han oplistede filmstjerner, og han talte om Brad og nogle andre, og fyren spørger: "Nå, hvad med George?". Tarantino svarer, han er ikke en filmstjerne. Og så sagde han bogstaveligt talt noget i stil med: "Nævn en filmstjerne siden årtusindskiftet for mig". Og jeg tænkte, "Siden årtusindeskiftet? Det er hele min fucking karriere".

Tarantino og Clooney spillede for 28 år siden brødre i From Dusk Till Dawn fra 1996, så de to filmpersonligheder har en fælles historik. Derfor er Clooney måske også mere direkte i sin sidste udtalelse:

- Så nu har jeg det sådan: Okay, fuck af, makker. Jeg har ikke noget imod at give ham noget lort.

George Clooney byder altså op til kamp mod Tarantino, som aldrig er bleg for at dele sin mening. Tidligere har han bedt sine kritikere om at "sutte en pik".

Interviewet fandt sted, da Clooney og Brad Pitt lige nu promoverer deres nye fælles film 'Wolfs', der bl.a. har danske Zlatko Buric på rollelisten. Det er dog senest kommet frem, at filmen springer de danske biografer over.