Biografaktuelle Kirsten Dunst: Her er hendes kendte mand

Ægteparret blev Oscar-nomineret for samme film i 2022
Civil War
(© Scanbox)

Kirsten Dunst kan lige nu opleves i de danske biografer i den meget roste krigsfilm Civil War. I rollen som fotojournalist rejser hun tværs gennem et borgerkrigshærget USA for at få det måske sidste interview med præsidenten. 

Vi har gennemgået hele Kirsten Dunst karriere i denne artikel. Men hvad du måske ikke ved, er, at Hollywood-stjernen faktisk er gift med en kendt skuespiller – som ligeledes optræder i 'Civil War’.

Nemlig Jesse Plemons, der ligesom Dunst er en anerkendt skuespiller, som i 2022 fik karrierens første Oscar-nominering for sin birolle i The Power of the Dog. Her spillede han sjovt nok også overfor Kirsten Dunst, som ligeledes blev Oscar-nomineret for filmen. De var blot det fjerde ægtepar i Oscar-historien til at opnå nomineringer for samme film.

Ægteparret har ligeledes spillet sammen i anden sæson af serien 'Fargo' fra 2015, hvor de spillede Hr. og Fru Blumquist.

Jesse Plemons er måske bedst kendt for sin optræden i 'Breaking Bad' som Todd, mens han også sidste år var en del af Martin Scorseses epos Killers of the Flower Moon.

Dunst og Plemons har dannet par siden 2016 og blev gift i 2022. De har ydermere to børn sammen.

Historien går på, at Jesse Plemons slet ikke var tiltænkt en rolle i 'Civil War', men da den oprindelige skuespiller sprang fra, foreslog Kirsten Dunst, at hendes ægtemand kunne overtage rollen som Militiaman med skrigende røde briller.

The Power of the Dog
(© 'The Power of the Dog' / Netflix)
'Fargo'
(© 'Fargo' / FX)