Brad Pitt skulle have gentaget Oscar-vindende rolle i nu skrottet Tarantino-film

'Once Upon a Time... in Hollywood 2'?
'Once Upon a time in... Hollywood'
(© 'Once Upon a time in... Hollywood' / Columbia Pictures)

Quentin Tarantino har skrottet sit nyeste projekt, før det fik lov at blive til virkelighed.

Mesterinstruktøren har ellers arbejdet på sin film 'The Movie Critic' i over et år, men har altså nu valgt at lægge filmen i graven.

I den forbindelse kan The Hollywood Reporter så godt som bekræfte, hvad der hidtil kun har været et rygte.

Brad Pitt skulle nemlig have gentaget sin rolle som stuntmanden Cliff Booth fra Tarantinos forrige film Once Upon a Time... in Hollywood. I hvert fald ifølge mediets kilder.

Pitt vandt karrierens hidtil eneste Oscar for sit skuespil i 2020 for netop rollen som Booth, der agerede stunt- og altmuligmand for Leonardo DiCaprios skuespiller Rick Dalton. 

Rollen står ikke bare som en af stjernens bedste præstationer, men karakteren er ligeledes en af Tarantinos allerbedste opfindelser. I hvert fald, hvis du spørger os.

'The Movie Critic' var oprindeligt sat til at foregå i 1977 og fulgte en filmanmelder. Men rygterne går nu på, at Tarantino måske var ved at skrive manuskriptet om, så den bedre kunne passe med Cliff Booths historie.

Derfor sår The Hollywood Report tvivl om, hvorvidt 'The Movie Critic' skulle have fungeret som en form for opfølger til 'Once Upon a Time... in Hollywood', der udspillede sig i 1969 - eller om den var blevet omskrevet til at være en såkaldt prequel med Booth.

Den større omskrivning af manuskriptet kan meget vel være årsagen til, at filmskaberen nu har valgt at skrottet 'The Movie Critic' helt.

Hvis man har læst Tarantinos romanudgave af 'Once Upon a Time... in Hollywood', vil man vide, at Booth faktisk er noget af en filmnørd, hvorfor karakteren snildt kunne have passet ind i en fortælling om en filmanmelder.