The Rock er ukendelig som levende smadremaskine

'The Smashing Machine' er en ny kurs for skuespilleren
Billede
(© 'Hobbs and Shaw' / Universal Pictures)

Dwayne Johnson har i de seneste uger haft en række knapt så flatterende historier i pressen. Det drejede sig bl.a. om anklager om uprofessionel opførsel.

Men det har ikke stoppet Hollywood-stjernen i at arbejde ufortrødent videre på sit næste filmprojekt, 'The Smashing Machine', der har krævet en større transformation fra eks-wrestleren.

Nu er det første billede af en ugenkendelig The Rock så frigivet. Tjek det ud nederst i artiklen.

'The Smashing Machine' er et skift væk fra skuespillerens milliarddyre actionbaskere ind i indie-verdenen.

Johnson har nemlig indgået et samarbejde med tidens hotteste indie-filmstudie A24, der de senere år har været involveret i den ene kritikker-darling efter den anden. Bl.a. sidste års helt store Oscar-vinder Everything Everywhere All at Once samt den biografaktuelle Love Lies Bleeding.

A24's filmografi tæller ligeledes titler som Lady Bird, Moonlight, The Whale, Hereditary og Uncut Gems.

Det er netop den ene halvdel af duoen bag 'Uncut Gems', Benny Safdie, som har skrevet og instruerer 'The Smashing Machine', der altså har The Rock i hovedrollen.

Filmen er baseret på den virkelige historie om den legendariske MMA-kæmper Mark Kerr. Historien vil udspille sig i 2000, hvor Kerr var på toppen af sit game i UFC, og ifølge den officielle beskrivelse af projektet vil den følge vores hovedkarakter, der "kæmper med afhængighed, at vinde, kærlighed og venskab".

Rollen virker oplagt med Dwayne Johnsons egen baggrund som wrestler, men han har på sin Instagram bl.a. fortalt, hvordan han har haft et vildt træningsprogram for at opnå en lighed med Kerrs fysik og samtidig lære MMA-teknik.

Kan det blive The Rocks Oscar-øjeblik? Vi får se!

Optagelserne til 'The Smashing Machine' er startet, hvilket det første billede herunder også markerer.