Se de nye billeder fra 'Joker 2': Romantikken blomstrer mellem Joaquin Phoenix og Lady Gaga

Duoen danser bl.a. også i sort/hvid
Billede
(© Warner Bros.)

Så er der endelig igen nyt fra den kommende fortsættelse Joker: Folie à Deux, der fortsætter sin historie efter succesen Joker fra 2019, der løb med to Oscars. Herunder en til Joaquin Phoenix for sit skurkeportræt.

Således er vi nu blevet beriget med tre nye billeder på instruktøren Todd Phillips’ instagram, hvor vi bl.a. ser Joaquin Phoenix og Lady Gaga som henholdsvis Arthur Fleck  aka Jokeren og Harleen Quinzel aka Harley Quinn.

Vi ser parret danse samt portrætteret bag tremmer i sort/hvid, mens det tredje billede er i farver, hvor duoen udgør et slags hjerte.

Se de nye billeder af fra 'Joker: Folie à Deux' nederst i artiklen.

Der er endnu ikke offentliggjort et reelt plot for filmen om Batmans legendariske nemesis og hans romantiske halvdel. Filmen skulle dog vist primært udspille sig på Gothams Arkham Asylum.

Todd Phillips instruerer igen, mens han agerer forfatter med Scott Silver, som det også var tilfældet med den første film.

Rollelisten byder bl.a. på tilbagevendende Zazie Beetz, mens nye ansigter Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Steve Coogan og Harry Lawtey.

'Joker: Folie à Deux' har biografpremiere den 3. oktober.