Se den virale træningsvideo: Sådan fik Jake Gyllenhaal sin vanvittige krop til nyt filmhit

6 millioner har set træningsvideoen
Road House
(© Road House / Prime Video)

Jake Gyllenhaal har lige nu succes med genindspilningen af action-klassikeren Road House fra 1989, der topper Prime Videos hitlister.

Rollen som udsmideren Dalton har krævet en intens træning for at opbygge musklerne, der svarer til en MMA-fighter, og det hårde fitness-arbejde fra Gyllenhaal er dokumenteret i en video, der siden er gået virtal.

6 mio. personer har set skildringen af det fysiske arbejde, som skuespilleren har lagt for dagen. Og som han selv siger: "Prøv ikke det her hjemme".

Se videoen nederst i artiklen.

Det er ikke første gang, at Gyllenhaal påtager sig fysisk krævende roller. Som en anden Christian Bale (der igen har transformeret sig til en ny film – læs mere her), så har den 43-årige amerikanske stjerne både været udmagret journalist i Nightcrawler og muskuløs bokser i Southpaw samt alt indimellem.

Personlig træner Jason Walsh fortæller i klippet fra Men's Health om de værktøjer og rutiner, der bruges til at piske skuespilleren i form.

- Jake påtog sig filmrollen med ansvarsfølelse for at følge i Patrick Swayzes fodspor. Det var utroligt at se ham forvandle sig til sin karakter, siger Walsh.

'Road House' kan ses på Prime Video.

LÆS OGSÅ: Vidste du, at Jake Gyllenhaal har lavet 3 danske Hollywood-genindspilninger?

Se videoen herunder: