Se videoen: Joaquin Phoenix nægter at svare på kontroversielt spørgsmål

Skuespilleren tog det roligt
Irrational Manb
(© Gravier Productions)

Joaquin Phoenix og Joker 2 har ramt Venedig Film Festival.

DC-filmen er den mest omtalte titel lige nu efter dens verdenspremiere på festivalen.

Men journalisterne sad dog med et brændende spørgsmål til pressekonferencen, som ikke omhandlede den nye efterfølger.

I august kom det nemlig frem, at Joaquin Phoenix havde forladt et filmprojekt få dage før optagelserne - og dermed havde han formentlig kuldsejlet hele projektet, som der allerede var investeret større summer i.

Det kontroversielle valg fra skuespilleren har medført en større debat i Hollywood. Kilder har fortalt, hvordan det har "skabt en enorm mængde af forargelse" blandt højtstående producere. Der er sågar tale om, at filmholdet måske ville sagsøge Phoenix.

Joaquin Phoenix har dog forholdt sig stille under hele processen. Det var dog umuligt, da han trådte frem foran pressen i Venedig, hvoraf mange af journalisterne netop ventede på at kunne få skuespillerens side af sagen. Hvorfor forlod han projektet?

Men som det kan ses i videoen nederst, så nægtede stjernen ganske enkelt at svare på spørgsmålet.

Efter noget stilhed, rømmer Phoenix sig og siger: 

- Jeg tror, hvis jeg gjorde det, ville jeg blot dele min mening fra mit perspektiv, og de andre kreative kræfter bag er her ikke til at sige deres del, så det føles bare ikke rigtigt for mig. Jeg kan ikke se, hvordan det ville være hjælpsomt. Så det tror jeg ikke, jeg vil. Tak.

Det kom formentlig ikke som en overraskelse for den 49-årige skuespiller, at pressen netop ville spørge ind til den spegede sag. Og det virker altså ikke til, at han er interesseret i at tage en offentlig debat om sit valg.

Læs mere om sagen her. 

'Joker 2: Folié a Deux' kan ses i de danske biografer fra 2. oktober - forsalget er startet.