Tom Cruises nye film afsløret: Oscar-vindende instruktør står bag

Skuespilleren er tilbage i folden hos Warner Bros.
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
(© UIP / Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One)

Tom Cruise, der bl.a. er kendt for action og vilde stunts - senest i Mission: Impossible Dead Reckoning Part One - har for nyligt underskrevet en kontrakt med Warner Bros. omkring udvikling og produktion af fremtidige film.

Det er ikke første gang, at Tom Cruise samarbejder med Hollywood-studiet, men til gengæld er det et helt årti siden, at det skete sidst.

Tilbage i 2014 fik vi sci-fi filmen Edge of Tomorrow, og før den har samarbejdet udmøntet sig i film som The Last Samurai fra 2003 og Eyes Wide Shut fra 1999. Nu er der så nyt fra Tom Cruise/Warner Bros.-fronten.

Ifølge Deadline skal skuespilleren medvirke i et kommende projekt af den prisvindende instruktør Alejandro G. Iñárritu. Et projekt, som står til at blive instruktørens første engelske film siden den Oscar-vindende The Revenant fra 2015 med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. 

Iñárritu står bl.a. også bag den anmelderroste og ligeledes Oscar-vindende Birdman, der på trods af at være udkommet kun et år før 'The Revenant', må siges at være en noget anden type film. 

Det kommende filmprojekts indhold er indtil videre tophemmeligt. Der er derfor ikke yderligere detaljer, men vi hos kino.dk er sikre på, at de to herrer nok skal få skabt noget spændende og ikke mindst seværdigt.