Venom møder sin skaber i ny trailer til 'The Last Dance'

I traileren ses Venom som en hest, en fisk, og en ludoman
Venom: The Last Dance
(© Columbia Pictures)

Der er fuld smæk på, da udenjordiske monstre og eksplosioner indleder traileren til den tredje og sidste Venom-film. En trailer, der tydeligt signalerer, at vi snart vender tilbage til velkendte rammer med grov humor og action-scener ud over det sædvanlige.

Traileren til Venom: The Last Dance er netop udkommet, og du kan se den nederst i artiklen.

I traileren er det umage par Eddie Brock (Tom Hardy) og symbioten Venom naturligvis tilbage, og denne gang står de overfor deres hidtil største udfordring, hvor de to bliver jagtet af Venoms skaber.

Handlingen finder sted umiddelbart efter afslutningen på forgængeren Venom: Let There Be Carnage, og igen befinder makkerparret sig i store problemer.

Udover at blive jagtet af de førnævnte udenjordiske monstre - en jagt der fører til voldsomme kampe og eksplosioner, bl.a. på toppen af et fly - er også nye symbioter kommet til Jorden. Symbioter, som er "flygtet" fra noget eller nogen.

I et kort glimt ser vi også filmens antagonist, som det kan antages, er Venoms skaber. Et individ som virker mildest talt uhyggelig.

Traileren fortsætter med at vise hæsblæsende action-scener og den efterhånden klassiske Venom-humor. Men også nostalgi spiller en stor rolle. 

Til tonerne af Cat Stevens’ Wild World’ mindes publikum om de mange gode stunder, Venom og Eddie har haft sammen. Øjeblikke der involverer alt fra kaotisk madlavning til indbyrdes skænderier.

Instruktøren bag den nye film er Kelly Marcel, og filmen markerer ikke kun den sidste i Venom-trilogen, men også hendes instruktørdebut. Og hvem bedre til at runde trilogien af, end kvinden der skrev den første film. 

'Venom: The Last Dance' bliver således (måske) den sidste film om det utraditionelle par, men deres forbindelse er tilsyneladende stærkere end nogensinde før. Noget som Venom cementerer med de afsluttende ord: "Eddie, I am with you till the end."

'Venom: The Last Dance' har biografpremiere den 24. oktober.