Dansk komedie-succes får efterfølger: Se den vilde rolleliste

Veninderne genforenes i 'Madklubben 2'
Madklubben
(© Madklubben / SF Studios)

Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad drog som veninderne Marie, Vanja og Berling til Syditalien i komedien Madklubben, der trak over 120.000 danskere i biografen tilbage i 2020.

Nu vender de tre veninder tilbage i 'Madklubben 2'. Det skriver SF Studios i en pressemeddelelse.

Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne står også igen på rollelisten, mens holdet denne gang kommer i selskab med Michael Falch, Kurt Ravn og ikke mindst Judy Gringer - der kommer til at kunne opleves på det store lærred for første gang i over 20 år.

Gringer startede sin karriere i 1950'erne og har medvirket i populære film som 'Pigen og pressefotografen', 'Julefrokosten' og Poeten og Lillemor-serien.

I 'Madklubben 2' går turen til Sydfyn, hvor Marie, Berling og Vanja er flyttet sammen i oldekolle ud til Svendborg Sund i et stort smukt hus med højt til loftet og ugentlig madklub. 

Marie har vænnet sig til livet som nyskilt, nybagte mormor Vanja tager sig af barn og barnebarn, mens Berling efter at være blevet vraget med sædvanligt imponerende overskud beslutter sig for at skabe Fyns største lokale Madfestival! 

En beslutning, som ikke går helt stille for sig hverken i eller omkring det lille oldekolle…

Judy Gringer vender tilbage til filmens verden i rollen som Maries mor, mens musiker og skuespiller Michael Falch spiller Maries romantiske interesse Torben. Kurt Ravn ses i rollen som Borgmester. 

'Madklubben 2' instrueres denne gang af Charlotte Sachs Bostrup, der tidligere har stået bag bl.a. Mødregruppen, 'Anja & Victor' og Kartellet Med Anders W. Berthelsen. Bostrup har desuden instrueret afsnit i en lang række serier som 'Nikolaj & Julie', 'Nynne' og 'Sommerdahl'.

Filmen startede optagelser den 1. juli på Sydfyn og filmer måneden ud. 

'Madklubben 2' forventes af få premiere i sidste halvår af 2025.