Ikonisk X-Men-skurk vender tilbage i ny trailer til 'Deadpool 3'

Wolverine står overfor sin værste fjende
Deadpool & Wolverine
(© Walt Disney Pictures)

Hvis man bare kender lidt til superhelten Wolverine, ved man også, at hans ærkefjende hedder Sabretooth.

Fjenden optrådte dels i den første X-Men-film fra 2000 og spillede en endnu større rolle i X-Men Origins: Wolverine. Nu er skurken med de lange kløer tilbage.

I den nye trailer til Deadpool & Wolverine kan vi se et glimt af Sabretooth hen imod slutningen, hvor Tyler Mane igen ifører sig paryk og hugtænder.

Se traileren nederst, hvor du også kan finde billetter til forsalget.

Sidst vi så Manes udgave af Sabretooth var som skrevet i 'X-Men' fra 2000. Der var han af Magnetos (Ian McKellen) mutantbroderskab, men efter en kamp på toppen af Frihedsgudinden bliver han skudt ud over Hudson-floden af Cyclops laserstråler.

Kronologisk i X-Men-universet er det sidste gang, vi har set noget til mutanten. Indtil altså nu – hvor han kommer op og slås med sin gamle nemesis, Wolverine (Hugh Jackman), og hans nye kompagnon Deadpool (Ryan Reynolds).

I 'X-Men Origins: Wolverine' fik vi Sabretooths forhistorie, og dengang blev han spillet af Liev Schreiber. Trods enkelte flotte scener er filmen fra 2009 blandt de mindst elskede X-Men-film til dato. Ikke mindst pga. en forfædeligt mislykket fremstilling af Deadpool. Noget som Ryan Reynolds selv har kommenteret på ved at skyde figuren i en veloplagt post-credit-scene i Deadpool 2.

'Deadpool & Wolverine' følger op på begivenhederne i de to første Deadpool-film. Wolverine er ved at komme sig ovenpå nogle slemme skader, da han møder Deadpool. De to har en fælles fjende, så de slår sig sammen.

Filmen er instrueret af Shawn Levy, som tidligere har instrueret Ryan Reynolds i filmene Free Guy og The Adam Project

Deadpool & Wolverine får biografpremiere den 24. juli. Køb dine billetter på kino.dk herunder.

Køb billetter

Sabretooth