Kan du huske pigen fra 'Jurassic Park'? Sådan ser hun ud i dag

Ariana Richards fylder 45 år
Ariana Richards
(© Jurassic Park / Amblin Entertainment)

Steven Spielbergs dinosaur-film Jurassic Park fra 1993 blev en kæmpe biografsucces og var faktisk den mest indtjenende film indtil 1997, hvor den blev overhalet af Titanic

I den klassiske eventyrfilm så vi Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Samuel L. Jackson og Richard Attenborough i hovedrollerne. 

De to barneroller i filmen blev spillet af Ariana Richards og Joseph Mazzello, der siden har optrådt i bl.a. Queen-filmen Bohemian Rhapsody.

Ariana Richards, der spillede pigen Lex, fylder 45 år i dag den 11. september. Hun var aktiv som filmskuespiller indtil 2013, men har siden ændret karrierevej og fokuserer nu på sit virke som kunstmaler.

Se billedet af Ariana Richards fra i dag nederst i artiklen.

Som 9-årig havde Ariana Richards sin første rolle i en biograf-spillefilm, da hun var "lille pige" i 'I'm Gonna Git You Sucka' overfor Keenen Ivory Wayans.

I 1990 spillede hun med i monsterfilmen 'Tremors' med Kevin Bacon, der blev en kultsucces med flere efterfølgere, hvoraf hun selv gentog rollen som Mindy i 'Tremors 3: Back to Perfection'.

Karrieren som filmskuespiller kulminerede i 1993 med rollen som Lex i 'Jurassic Park', der stadig er en af de mest ikoniske film fra årtiet med utallige fans i alle generationer - og flere efterfølgere, serie-spinoffs og merchandise til den helt store dinosaur-medalje.

Rollen som Lex vil formentlig hænge ved hende resten af ​​livet. Ariana Richards har dog tilsyneladende ingen betænkeligheder ved det.

For blot et par uger siden dukkede hun nemlig op på en Comic Con-messe i Essen, Tyskland for at møde Jurassic Park-fans.

Se hendes seneste Instram-billede herunder. Tillykke med 45-års fødselsdagen, Ariana!