Se den første trailer: Populært videospil bliver til film

'Borderlands' lover stjernespækket og højoktan action
Borderlands
(© Nordisk Film)

En dystopisk verden i bedste Mad Max-stil, overflod af vilde karakterer og højoktan action samt sort komik uden stopknap, er vel nok den nemmeste måde at beskrive spillet Borderlands og dets univers, som udkom første gang i 2009.

Spillet blev hurtigt utroligt populært og har siden da formået at kaste en række efterfølgere og spinoffs af sig. Faktisk blev det så populært, at selv Hollywood øjnede en mulighed i universet, og nu har vi så fået den første trailer til Eli Roths 'Borderlands'. 

Se traileren i bunden af artiklen:

I traileren møder vi et hold af helte, eller skurke, alt efter hvordan man vælger at se på dem, som er på jagt efter en sagnomspunden skat på den fjendtlige planet Pandora. Mange af karaktererne er også gengangerne fra spillet, og derfor virker filmen til at være en fortælling der er tro mod det originale værk.

Det er dog lidt modstridende med den officielle synopsis til filmen, som lyder på at vores ”helteflok” er draget ud for at finde forretningsmanden Atlas' forsvundne datter, der begge også er karakterer fra spillet.

Uanset om 'Borderlands' går i den ene eller den anden retning, så lover traileren os en hæsblæsende actionfilm med en god portion humor. Derudover skal man ikke glemme den stjernespækkede rolleliste, som består at navne som Cate Blanchett (Carol), Jamie Lee Curtis (Halloween) og Jack Black samt Kevin Hart begge kendt fra Jumanji.

'Borderlands' får dansk biografpremiere den 8. august.