Ny premieredato afsløret: 00'er-stjerne er seriemorder i ny thriller

Se den nye trailer til 'Trap' af M. Night Shyamalan
Trap
(© Warner Bros.)

Josh Hartnett var blandt 00'ernes store førsteelskere, og med film som Pearl Harbor og 40 Days and 40 Nights på cv’et syntes den amerikanske skuespiller dengang ustoppelig.

Han har dog siden haft en ujævn karriere med en række uanselige titler, men på det seneste er Hartnett kommet stærkt tilbage. Sidste år medvirkede han i blockbuster-hittet og Oscar-vinderen Oppenheimer, og nu står han igen klar i en film fra Hollywoods øverste hylde.

Det sker i thrilleren Trap af den opfindsomme instruktør M. Night Shyamalan. Hartnett spiller en far, som tager sin datter til en koncert, hvor der sker mystiske ting. 

Filmen har netop fået sin anden trailer, som du kan se nederst i artiklen.

Samtidig er premieredatoen rykket, og hvor thrilleren tidligere skulle have ramt biograferne den 8. august, kan den nu ses allerede fra den 1. august.

I 'Trap' har Josh Hartnett rollen som faren Cooper, der har taget sin teenagedatter med ind for at høre en koncert med popstjernen Lady Raven.

Koncerten bliver dog centrum for en mørk og skræmmende begivenhed. Politiet og FBI har nemlig brugt koncerten som en fælde i håbet om at fange seriemorderen, der går under navnet The Butcher.

Det viser sig også, at det faktisk er familiefaren Cooper, som politiet jagter.

Instruktøren M. Night Shyamalan er kendt fra ikoniske film som Den sjette sans og Unbreakable. I denne film kan man se hans datter Saleka Shyamalan i rollen som Lady Raven.

Hans anden datter, Ishana Shyamalan, er i øvrigt selv debuteret som spillefilmsinstruktør med gyseren The Watchers. Vi talte med hende om, hvilken af farens film som særligt har inspiereret Ishana til at følge i fodsporene. Se interviewet her.

'The Watchers' kan i øvrigt stadig opleves i biografen, hvis du er i humør til et godt gys.

'Trap' får biografpremiere den 1. august.