Will Smith er tilbage: Den eksplosive trailer til 'Bad Boys 4' er landet

Whatcha gonna do?
Bad Boys 4
(© SF Studios)

Will Smith og Martin Lawrence fortsætter med at bevise, at de ikke er for gamle til det her l*** endnu med den første trailer til den fjerde film i Bad Boys-filmserien, Ride or Die. Og traileren lover flere eksplosioner, flere jokes og flere… Skittles?

Se traileren i bunden af artiklen.

Selvom det er hele fire år siden vi sidst gjorde bekendtskab med Mike Lowrey (Will Smith) og Marcus Miles Burnett (Martin Lawrence), er det faktisk den korteste pause, vi har haft mellem to Bad Boys-film, da der var otte år mellem de første og tretten år mellem de næste to.

Michael Bays originale Bad Boys fra 1995 var en del af en større samling af actionfilm i 90erne - inklusive film som Men in Black og Independence Day - der cementerede Smiths status som en af Hollywoods største stjerner.

Skuespilleren har været en smule i unåde i Hollywood efter sin meget omtalte lussing til Chris Rock under Oscar-uddelingen i 2021, men nu er han igen klar til at indtage biograferne med en tilsyneladende hæsblæsende actionbasker.

Will Smith og Martin Lawrence vender tilbage som de titulære "Bad Boys", mens karakterer fra den forrige film, Bad Boys For Life, som Vanessa Hudgens som Kelly, Alexander Ludwig som Dom, Paola Núñez som kaptajn Rita Secada og DJ Khaled som Manny the Butcher vender tilbage. John Salley, der spillede rollen som computerhackeren Fletcher i de to første Bad Boys-film, vender ligeledes tilbage til sin rolle i den fjerde film.

'Bad Boys 4: Ride or Die' får formentlig biografpremiere den 6. juni i år.