Bekræftet: Ikonisk Adam Sandler-komedie får en fortsættelse

Originalen er næsten 30 år gammel
Happy Gilmore Adam Sandler
(© Happy Gilmore (UIP))

Artiklen blev første gang publiceret i marts, men opdateret i maj 2024, da filmen officielt er blevet bekræftet.

Den amerikanske skuespiller Adam Sandler har i løbet af de sidste 30 år lavet et utal af film. Heriblandt en lang række elskede komedier.

Og nu kan vi snart se frem til endnu en film fra skuespilleren, men denne gang bliver det en opfølger til hans golf-komedie 'Happy Gilmore' fra 1996, som på dansk fik titlen Golfbanens skræk.

LÆS OGSÅ: Overraskende stjerne topper listen over bedst betalte skuespillere i 2023.

'Happy Gilmore' omhandler kort sagt en ishockeyspiller (Adam Sandler), som bliver nødt til at skaffe penge til hans bedstemor, hvis hus er ved at blive sat på tvang. 

Pengene er der desværre bare ikke i hans nuværende sportsgren, og derfor forsøger han sig med Golf, hvilket han viser sig at være overraskende god til.

Nu er en efterfølger så bekræftet af Netflix, som altså bliver stedet, hvor Sandlers 2'er har fundet sit hjem - hvilket har været tilfældet for de fleste af komikerens projekter de sidste mange år.

Tjenesten skriver i et Facebook-opslag:

- Happy Gilmore er tilbage! Adam Sandler vil gentage sin ikoniske rolle i en helt ny film, der får premiere på Netflix.

Dermed et det officielle. Spekulationerne om en fortsættelse har stået på i længere tid, ikke mindst via skuespiller Christopher McDonald, som spiller Shooter i den første film, der tilbage i marts, afslørede, at Adam Sandler skrev på en 2'er.

Foruden Sandler og McDonald bestod rollelisten til 1'eren også af navne som: Julia Bowen (Modern Family) og den nu desværre afdøde Carl Weathers, som bl.a. var kendt fra Rocky og Predator.