Efter Oscar-succes med 'Poor Things': Første kig på ny "hemmelig" film

Emma Stone og Willem Dafoe i Yorgos Lanthimos' moderne fabel
Kinds of Kindness
(© Searchlight Pictures)

Kort efter Emma Stone kunne trække sig sejrsrigt fra årets Oscar-uddeling som vinder af prisen for Bedste kvindelige hovedrolle i Poor Things, blev et nyt samarbejde mellem hende og instruktøren Yorgos Lanthimos offentliggjort.

Filmen hedder Kinds of Kindness, og den får premiere allerede til sommer! Siden er der kommet en kort teaser-trailer, og de første billeder samt en officiel plotbeskrivelse er udkommet i forbindelse med filmens verdenspremiere på festivalen i Cannes i maj.

Se billederne og teaser-traileren nederst i artiklen.

'Kinds of Kindness' beskrives af filmselskabet Searchlight Pictures som en moderne fabel og antologifilm. 

Vi følger en række menneskeskæbner: en mand uden valg, som forsøger at tage kontrol over sit eget liv; en politimand, der er foruroliget over, at hans kone, der var savnet til søs, er vendt tilbage og virker som en anden person; og en kvinde, der er fast besluttet på at finde en bestemt person med en særlig evne, som er bestemt til at blive en fantastisk åndelig leder.

 

Filmen er forfattet af Lanthimos og Efthimis Filippou, som han også har skrevet filmene 'Dogtooth', 'The Lobster' og 'The Killing of a Sacred Dear' med.

Emma Stone genforenes ligeledes med skuespillere fra 'Poor Things', nemlig Willem Dafoe og Margaret Qualley. Mens rollelisten også tæller Joe Alwyn, Jesse Plemons, Hong Chau og Hunter Schafer.

Det bliver Emma Stone og Yorgos Lanthimos femte samarbejde og mindsanten om ikke også, at et sjette er på tale. Den 5-dobbelte Oscar-nominerede instruktør står nemlig til at lave en genindspilning af den sydkoreanske kultfilm 'Save the Green Planet' bl.a. med den danske producer Lars Knudsen. Stone er på tale til en rolle i filmen.

'Kinds of Kindness' får premiere i biografen til sommer.

Kinds of Kindness
(© Searchlight Pictures)
Kinds of Kindness
(© Searchlight Pictures)
Kinds of Kindness
(© Searchlight Pictures)
Kinds of Kindness
(© Searchlight Pictures)