Kæmpe overraskelse: En af verdens bedste skuespiller vender tilbage efter syv år

Billeder afslører, at pension er slut
'Nine'
(© The Weinstein Company)

Selvom CV'et "kun" tæller knapt 30 titler, så har Daniel Day-Lewis formået at sætte et udtrykkeligt aftryk på filmhistorien. 

For med anerkendte præstationer i bl.a. My Left Foot, The Last of the Mohicans, Gangs of New York, Lincoln og There Will Be Blood har Daniel Day-Lewis markeret sig som en af historiens allerbedste skuespillere. Ikke mindst med sin altopslugende method acting.

Derfor blev flere filmentusiast også ramt af stor sorg, da den dengang 60-årige stjerne meddelte, at filmen Den skjulte tråd i 2017 blev hans sidste. Nu gik han på pension. 

Noget tyder dog på, at Day-Lewis har ændret mening.

Nye billeder afslører nemlig, at Daniel Day-Lewis er ved at indspille en ny film med skuespiller Sean Bean. Det afslører DailyMail - se billederne hos mediet her.

Fotoerne viser den nu 67-årige skuespiller på en motorcykel med hjelm, briller og gråt overskæg med Sean Bean på bagsædet.

Det skulle dreje sig om filmen 'Avelyn', som lige nu er ved at blive optaget i Manchester, England.

Meget lidt vides om 'Avelyn', der efter sigende foregår i 1980'erne, og følger Sean Bean i rollen som en tidligere soldat. Vi ved endnu ikke, hvem der står bag kameraet.

Det er noget af en overraskelse, at Daniel Day-Lewis laver et comeback syv år efter sin pension fra filmens verden. Ikke mindst fordi, at den tredobbelte Oscar-vinder og hans omgangskreds af flere omgange har afvist en mulig tilbagevenden.

Daniel Day-Lewis har dog notorisk været kendt for at udvælge sine projekter med omhu - og gerne have flere år i mellem de enkelte film. Således lavede han i de sidste 20 år af sin karriere "blot" 7 film.

Vi afventer pt en officiel udmeldelse om Daniel Day-Lewis involvering i 'Avelyn'.

Se billederne af Daniel Day-Lewis og Sean Bean hos DailyMail her.