Furiosa tager brutal hævn i ny trailer til Mad Max-efterfølger

Anya Taylor-Joy mod Chris Hemsworth
Furiosa: A Mad Max Saga
(© Furiosa: A Mad Max Saga / Warner Bros.)

Der er smæk for skillingen i den ny og første lange trailer til action-sci-fi-filmen Furiosa: A Mad Max Saga, som netop er udkommet fra Warner Bros.

Se traileren nederst i artiklen.

Filmen er en forløber til begivenhederne i Mad Max: Fury Road fra 2015, hvor Charlize Theron spillede den hårdkogte Furiosa. 

Denne gang er vi i karakterens barndom, hvor vi møder hendes seje mor, der ifølge trailerens speak bliver taget fra Furiosa. Nu, som voksen, er hun klar til at tage hævn over den mand, der gjorde det – den skrupskøre bandeleder Dementus.

SE OGSÅ: Første trailer til Mad Max-filmen 'Furiosa' lover episk action!

Anya Taylor-Joy, kendt fra bl.a. Netflix-serien 'The Queen's Gambit', og Chris "Thor" Hemsworth tørner sammen i, hvad der godt kunne blive årets mest bombastiske kampscener.

Instruktøren George Miller, der efterhånden er blevet 79 år, står igen bag kameraet på den virtuose film. Det har han gjort siden den første Mad Max-film med Mel Gibson i hovedrollen havde biografpremiere i 1979.

Siden har der været to efterfølgere med Gibson, inden Tom Hardy overtog rollen i 'Fury Road'. Sidstnævnte kårede vi her på kino.dk som 00'ernes bedste film - se hele listen her.

'Furiosa: A Mad Max Story' får biografpremiere den 23. maj.

Mad Max-sagaen