Spottede du denne vilde detalje i den nye Mad Max-film?

'Furiosa: A Mad Max Saga' er aktuel i biografen
Furiosa: A Mad Max Saga
(© Warner Bros.)

Hvis du er en af dem, der har fået set den biografaktuelle actionfilm Furiosa: A Mad Max Saga, så er der en ret vild detalje, som du måske har studset over. 

Find dine billetter til 'Furiosa: A Mad Max Saga' på kino.dk her.

I filmen møder man nemlig Furiosa som både barn og ung kvinde. Sidstnævnte spilles af Anya Taylor-Joy, der i et interview har afsløret, at der er blevet brugt kunstig intelligens til at få den yngre udgave af Furiosa til at ligne hende.

Furiosa som barn spilles Alyla Browne, der ikke som sådan deler videre mange fysiske ligheder med Anya Taylor-Joy. Det gør hun dog i filmen. Det er her brugen af kunstig intelligens kommer ind i billedet.

Anya Taylor-Joy fortæller i interviewet således:

- Vi ligner faktisk ikke hinanden så meget. Det er AI, hvilket virkelig er vildt.

Den 28-årige stjerne fortæller videre, hvordan filmens instruktør George Miller ville have en sømløs transformation mellem de to udgaver af Furiosa. Her var kunstig intelligens ifølge filmskaberen den bedste måde at gøre det på.

Anya Taylor Joy uddyber:

- De var i stand til at sammensætte vores ansigter, og det gøres på en skala. Så i begyndelsen af ​​filmen er det 35 procent mit ansigt, og så går det helt op til 80 [procent, red.].

Se filmens trailer nederst i artiklen for at få et kig på de to skuespilleres lighed. 

'Furiosa: A Mad Max Saga' er en prequel til Mad Max: Fury Road fra 2015, der således fungerer som en oprindelseshistorie for Furiosa. Rollelisten byder bl.a. også på Chris Hemsworth som skurken Dementus.

'Furiosa: A Mad Max Saga' kan ses i biografen. Find dine billetter til filmen hos kino.dk her.